Jedna vježba od 30 sekundi s kojom ćeš učvrstiti trbuh i leđa

Borna Filic/PIXSELL
Vrlo je važno održati dinamiku u svojoj dnevnoj rutini vježbanja, a ovo je prava vježba za to jer je sasvim drugačija i u isto vrijeme oblikuje core i leđa, što automatski popravlja i tvoje držanje. Rocketman u doslovnom prijevodu znači čovjek - raketa, a to ćeš i ti postati na 30 sekundi u danu.

Bez dosadnih trbušnjaka i dizanja utega možeš samo s težinom vlastitog tijela oblikovati trbušnjake i leđa uz ovu jednu vježbu. 

Legni na pod s licem okrenutim prema podu. Ispruži tijelo što više možeš. Ruke postavi uz tijelo. U jednom potezu podigni trup i noge što više od poda tako da maksimalno zategneš sve mišiće koji su uključeni u vježbu. 

Neka ti ruke budu posve ravne, napete i odignute od tijela prema gore. Noge također zategni i povuci što više prema gore. Glava i vrat neka budu u dužini tijela i neutralne, bez napinjanja

Probaj izdržati u ovoj poziciji od 20 - 30 sekundi. Želiš li si malo otežati vježbu, podiži ruke gore - dolje, no nemoj nikako spuštati noge ili trup - forma je opet najvažnija kako bi dobili maksimalne rezultate. 

Radiš li ovu vježbu pravilno, osjećat ćeš njen utjecaj na cijelom core-u, donjem dijelu leđa, gornjem dijelu leđa (između lopatica), u rukama i stražnjici. 

Uspješno vježbanje!

Your browser doesn’t support HTML5 video

vježbe za trbuh Male i velike škarice koje će 'odrezati' muffin top

Vježbe za core Kratki kardio između vježbi snage koji 'pali' kalorije

Trending Topic.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.
www.adulttorrent.org

adulttorrent.org/details/makai_kishi_ingrid_ep_iii

купить кленбутерол