Reebok organizira grupne treninge za zagrijavanje za Zagrebački noćni cener

Pod ovogodišnjim sloganom #PratiRitamUlice, Cener nije samo gradska utrka od deset kilometara, nego je pravi sportski doživljaj. Noću, ulicama Zagreba, i ove će godine tisuće trkača otrčati utrku uz glasno navijanje prijatelja, obitelji i slučajnih prolaznika.

Reebokova 4 do Cenera, grupna su zagrijavanja i treninzi za Zagrebački noćni cener kojima je osnovni cilj poboljšati osobne rezultate i doći u zavidnu trkaču formu.

Kako iskusni trkači znaju da mjesec dana prije utrke nije dostatno za postizanje dobrih rezultata, ovi treninzi uz stručno vodstvo Reebokovih trenera, a koji su započeli početkom listopada, službeno su zagrijavanje za sve koji se spremaju pohoditi ovogodišnji Zagrebački noćni cener.

Posebnost ovih treninga je zajamčena dobra zabava kroz drugačije i unaprijeđeno iskustvo priprema, kao i tombola na kraju svakog treninga na kojoj je moguće osvojiti Reebok Floatride tenisice. Osim tenisica očekuju vas i druga brojna iznenađenja.


Preostali treninzi zakazani su za utorak, 24.10. na lokaciji Running Gate u i u utorak, 31.10. Top Sport/Avenue Mall. Prijaviti se možete na


Odvaži se na preostala Reebokova 4 do Cenera i dovedi se u formu, a zagrebačke ulice pretvori u idealan trkački poligon koji je tradicionalno spreman za ovu čarobnu utrku koju obožavaju svi sportaši.

#Reebokova4doZG10!
#FeelTheFloatride

Trending Topic.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.
сиалис цена

Cialis 5 mg

Cialis