Dijeta Mršavimo zajedno 16036 prikaza 16. siječnja 2018.

S ovim psihološkim trikom uspjela je drastično smršaviti iako mrzi vježbati

Foto: @weightlosshero
zdrava krava postala miss7zdrava.trending-topic.info

Svaka priča o mršavljenju posebna je na svoj način, ali ona Christine Carter je uistinu posebna. Prije je imala 125 kilograma, dok se 2014. godine njezin život nije drastično promijenio, kada se odlučila na kirurški zahvat ugradnje želučane premosnice.

Godinu dana nakon Christine izgleda bombastično, no put do takvog tijela nije bio lak.

Pored što je kirurški zategnula obješenu kožu na trbuhu nakon izgubljenih kilograma i odlučila se na silikonske umetke u grudima, morala je puno toga promijeniti u sebi i svojoj psihi kako bi održala svoje novo tijelo i kako se ne bi vratila u prethodno stanje pretilosti, prenosi portal PopSugar. 

Sa svojim brojnim podijelila je životno iskustvo s debljinom, te usponima i padovima koji su je doveli do željenog tijela. 

 

A post shared by (@weightlosshero) on

Što treba promijeniti u psihi kako bi zadržala mršavo tijelo?

Na svom Instagram profilu napisala je kako je u vrijeme snimanja "prije" i "poslije" slika jednako voljela hranu, okus joj je bio jednako dobar i neodoljiv, ali ono što je promijenila u percepciji iste je to što je počela razmišljati o onome što jede

"Prije sam živjela od obroka do obroka. Doslovce sam razmišljala za vrijeme jednog obroka što ću jesti za sljedeći. No, naučila sam kako uživati u novim stvarima povezanima uz prehranu. Shvatila sam da volim kuhati i svaki dan sam pronalazila nove načine kako spraviti obroke s manje ugljikohidrata i šećera, koji će biti ukusni, ali me neće udaljavati od mog cilja. Prestala sam se emocionalno prejedati i pronašla nove načine kako izraziti moje osjećaje.", napisala je na svome profilu. 

Možda te zanima... "Učvrstila sam cijelo tijelo, a pritom nisam izgubila ni kilogram"! Fitness

 

Možda te zanima... Iskustvo blogerice: 'Shvatila sam da se trbuh skida u kuhinji, a tek potom u teretani' Fitness

Iako naglašava da mrzi vježbati, Christine je pronašla načine kako se osloboditi stresa, poput sviranja klavira i tjelovježbe.

 

A post shared by (@weightlosshero) on

Christine je ostala ista osoba iznutra, ali za njenu fizičku i emocionalnu transformaciju zaslužan je teški rad.

Objašnjava koliko je važno pronaći nove načine oslobađanja od stresa i dobro se osjećati bez pribjegavanja hrani i prejedanju.

"Naučila sam na teži način da se zbog loše hrane možeš osjećati dobro u tom trenutku, ali se na kraju nikako ne osjećaš dobro od nje", kaže.

 

A post shared by (@weightlosshero) on    

 Ako ni sama ne znaš kako odoljeti hrani, iskušaj ovih 5 koraka ublažavanja žudnje za hranom.

  • Default avatar -
    grokeze

    Tablete za mršavljenje - https://bit.ly/2Fh1NJR Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilogrаme i drži me iz dalekа.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.