Fitness 123 prikaza 13. svibnja 2013.

Multipower - za izdržljivost sportaša

Multipower
zdrava krava postala miss7zdrava.trending-topic.info

Vodeća europska kompanija na području sportskog nutricionizma, Atlantic Multipower Germany s oduševljenjem najavljuje ekskluzivno partnerstvo s cijenjenim Giro d’Italia, čime je proširila portfelj internacionalnih biciklističkih sponzorstava

Vodeći europski brand na području sportskog nutricionizma potiče biciklizam

Giro d’Italia (4-26 svibnja) slovi za svjetski najtežu biciklističku utrku, organiziranu usred najljepših lokacija. Natjecanje snažne konkurencije i napornih staza, u trajanju više od 21 dan, čini ovu etapnu utrku savršenom platformom za isticanje prednosti Multipowera kao rješenja sportskog nutricionizma za izdržljivost sportaša.

Uz već održanu cestovnu utrku Milano-Sanremo prve od Spring Classica-a, Giro d'Italia te potvrđeno sponzorstvo jedne od najpoznatijih mountain bike etapnih utrka, Craft Bike Transalp, Multipower nastavlja i svoje tehničko sponzorstvo Cannondale Pro Cycling tima.

Tehničko partnerstvo obnovljeno s Cannondale Pro Cycling

U svojoj kontinuiranoj ulozi tehničkog sponzora i službenog dobavljača Cannondale Pro Cycling, Multipower će pružiti timu biciklista, uključujući i dvostrukog pobjednika Giro d'Italia Ivana Basso-a, s nizom proizvoda iz svog Sportsfood asortimana, uključujući Multicarbo Energy Gel, Multicarbo Energy + Fruit Bar i inovativni Hi-Energy Jelly.

Ovim projektima uz unaprjeđivanje postojećih proizvoda najavljeno je i širenje asortimana proizvoda namijenjenog svim sportovima izdržljivosti.

Alexander Schmelz, direktor Marketinga i Inovacija Multipowera, uzbuđen je zbog novih ugovora. “Čast nam je što smo izabrani za ekskluzivnog svjetskog partnera na svim ovim cijenjenim događanjima. Ove suradnje služe i kao priznanje našem postojećem portfelju i kao motivacija u našoj misiji da i dalje razvijamo najbolje svjetske prehrambene proizvode za izdržljivost sportaša.“

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.