Psiha i seks Moje emocije 2678 prikaza 03. prosinca 2019.

Tvoja anđeoska poruka za utorak

Foto: Getty Images
zdrava krava postala miss7zdrava.trending-topic.info

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Razmisli o njoj i neka ti donese mir i uspjeh na svim poljima života.

Umorna si od života jer trčiš, rastegnuta si između prošlosti i budućnosti, trčiš da spasiš ono što ne traži spasenje. Kada pogledaš u prošlost čini to kako bi slavila svoj život i podsjećala se na svoje snage. Kada pogledaš u budućnost čini to kako bi ju blagoslovila. Onda se vrati u sada i ne trči. Ne postoji sada koje treba spašavanje, tvoju kompulzivnu akciju. U Sada je sve savršeno, mirno i ljubavno.

  • Default avatar -
    MARIE

    Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60,000 eura. Ranije sam tražio kredit, a kasnije su me prevarili i pokušali ponovo te sam upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. kontaktirajte je e-poštom ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.