Medicina Prirodno liječenje 2725 prikaza 04. studenoga 2019.

Detoksikacija i jačanje imuniteta ključ su prevencije malignih oboljenja

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.trending-topic.info

U Zagrebu je održan stručni skup u organizaciji tvrtke Biovega, namijenjen magistrama farmacije, liječnicima i zainteresiranoj stručnoj javnosti. Ovogodišnja tema bila je Cjelovit pristup zdravlju kao prevencija bolesti suvremenog života.

Najveću pažnju na skupu izazvalo je predavanje Dr. Triebnig-Pokorny, austrijske znanstvenice, liječnice, specijalistice kirurgije, onkologije i komplementarne medicine s brojnim kliničkim iskustvima u prevenciji i olakšanju tegoba pacijenata.

 | Author: PR Foto: PR Dr. Triebnig-Pokorny "Svakodnevna fizička detoksikacija i zdrav način života postaju danas sve važniji u borbi protiv eskalirajućih bolesti civilizacije poput postupnog pada radnog učinka, kardiovaskularnih bolesti, burnouta, dijabetesa i karcinoma. Razna onečišćenja te stres uzrokuju niz bolesti, suočavamo se sa sve većim brojem oboljelih od karcinoma, a sve češće obolijevaju i djeca."

Dr. Triebnig istaknula je važnost prehrane namirnicama organskog podrijetla, kako bismo izbjegli pesticide i druge toksine, te podizanja imuniteta i očuvanja zdravog probavnog sustava. Predstavila je svoja brojna klinička iskustva u prevenciji i olakšanju tegoba pacijenata, a u kontekstu prirodnih dodataka prehrani te posebno iskustva s

Arabinoksilan najjači prirodni imunomodulator

„Prema mom dugogodišnjem iskustvu rada s pacijentima i praćenju rezultata terapija, je jedna od najboljih prirodnih supstanci za poticanje rasta prirodnih stanica ubojica, a također i važnih limfocita. Raduje me što sam publici u Zagrebu imala priliku prikazati studije slučaja pacijenata čija je kvaliteta življenja znatno poboljšana nakon komplementarne terapije i primjene", rekla je dr. Triebnig-Pokorny.

Arabinoksilan je prirodni spoj za koji mnoga istraživanja i kliničke studije potvrđuju da je trenutno najsnažniji prirodni imunomodulator. On jača organizam bez štetnih posljedica, omogućujući mu da se lakše nosi sa sezonskim izazovima i degenerativnim procesima. MGN-3 nastaje jedinstvenim patentiranim postupkom derivacije rižinih mekinja uz pomoć enzima shiitake gljiva, a uz pomoć ostalih prirodnih sastojaka sinergijski djeluje kao potentno sredstvo za podršku dobrom stanju organizma.

Organska hrana i zeolit temelj detoksikacije

Uz suplementaciju , iznimno je važna detoksikacija, za što najčešće koristim mineral zeolit. No, moram napomenuti kako je za dobre rezultate iznimno važna uravnotežena prehrana na biljnoj bazi i s namirnicama s ekološkim certifikatom, smanjivanje razine stresa te kretanje, dakle cjelovita kvaliteta življenja, naglasila je dr. Triebnig-Pokorny

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.